Rólunk

VÁLLALAT

Rólunk

Lenyűgöző minőségű autóipari termékeket tervezünk és gyártunk fából, alumíniumból és karbonból, valamint más innovatív alapanyagokból. Konzekvensen magas színvonalú gyártási folyamatokkal és formabontó megoldásokkal törekszünk arra, hogy ügyfeleink elvárásait messze felülmúljuk.

Célunk, hogy tökéletességet alkossunk, dolgozóink kimagasló szakértelmére építve.

A MONO jóval több egy hétköznapi gyárnál. Összetartó csapatként működünk, elhivatott szakemberekkel, akik egyetlen közös célért dolgoznak: megalkotni az autók tökéletes belső díszítő elemeit. Egyedülálló szemléletmód a gyártás terén és újító, kreatív gondolkodás – ez teszi a MONO-t igazán kivételessé. Az elmúlt három évtizedünk tudását és tapasztalatát forradalmian új technológiákkal ötvözzük, napról napra formálva az autók belső megjelenésének jövőjét.


Innováció, Ember, Szenvedély és Felelősség – ez a MONO négy alappillére. A koncepciótól egészen az utolsó simításokig valódi remekműveket alkotunk, mérnöki precizitással párosítva. A múltunk tudására támaszkodunk, ám eltökéltek vagyunk, hogy minden nap valami újat tanuljunk. Ez a MONO filozófia kulcsa és hosszú távú sikerének záloga.


Megbízható

Megalkuvást nem tűrő fókusz a költségvetésben, a kivitelezésben és a minőségben. A MONO cég több mint 30 éves szakértelemmel rendelkezik az autóiparban, termékei mindig a legmagasabb minőséget képviselik a megrendelő minden igényét kielégítve, sőt néha felülmúlva.


Emberközpontú

A nálunk dolgozó emberek teszik olyanná a céget, amire büszkék vagyunk. Nagyfokú emberközpontúság jellemzi a cégünket. Olyan munkakörnyezet megteremtésére törekszünk, ami segít dolgozóinknak kifejezni önmagukat, megélni a kreativitásukat és szenvedélyüket. Egy olyan közösség létrehozására törekszünk, melyben szívesen dolgoznak és büszkék lehetnek az általuk létrehozott prémium termékekre és szolgáltatásokra.


Kreatív

A kreatív gyártás hozza el a dizájnt a mindennapi életbe. A képesség, hogy merjünk ne átlagosan gondolkodni segít abban, hogy kitoljuk a határainkat és felfedezzünk olyan új dolgokat, melyek egyedi és exkluzív termékek születéséhez vezetnek.


Innovatív

Formálni az autóipari belső dekoráció világának jövőjét. Innováció a cég vezérelve. Törekszünk a folyamatos fejlődésre és mindig az új technológiai megoldásokat keressük és ötvözzük az emberi kéz által alkotott művészettel. Rengeteg alkotás, tesztelés és tapasztalás formálja az innovatív gondolkodásunkat.

IATF tanúsítvány