Nyitólap

A VÁLLALATRÓL

A MONO alapötlete egy vállalkozó szellemű bútorasztalos, Francois Bandura fejéből pattant ki a 80'-as években. A gyönyörűen megmunkált anyagok és formák mellett mindig is szenvedélyesen vonzódott a technológia és az autók világa iránt. 1986-ban megálmodott egy céget, amelyre korábban még nem volt példa: manufakturális szépség és mérnöki pontosság találkozása az autók belső díszítő elemeiben. Egyedül, ám hatalmas reményekkel felvértezve indította útjára a vállalkozást, amelyben ma már világszerte több mint 1000 szakember dolgozik, 14 különböző országból.


Az álom valósággá vált: az elmúlt három évtizedben a MONO számtalan belső dekorációs mesterművet alkotott a világ legjobb autóiba. Napjainkra pedig a MONO neve összeforrt a professzionális belső díszítőelemekkel és a lenyűgöző minőségű gyártással az autóiparban.


A MONO cég magára nem, mint egy sima beszállítóként, sokkal inkább az ügyfelei számára innovatív és megbízható partnerként tekint.

Ismerje meg

TÖRTÉNETÜNKET

Értékeink

KREATÍV

A kreatív gyártás hozza el a dizájnt a mindennapi életbe.
A képesség, hogy merjünk ne átlagosan gondolkodni segít abban, hogy kitoljuk a határainkat és felfedezzünk olyan új dolgokat, melyek egyedi és exkluzív termékek születéséhez vezetnek.

MEGBÍZHATÓ

Megalkuvást nem tűrő fókusz a költségvetésen, a kivitelezésen és a minőségen.
A MONO cég több mint 30 éves szakértelemmel rendelkezik az autóiparban, termékei mindig a legmagasabb minőséget képviselik a megrendelő minden igényét kielégítve, sőt gyakran felülmúlva.

EMBERKÖZPONTÚ

A nálunk dolgozó emberek teszik olyanná a céget, amire büszkék vagyunk.
Nagyfokú emberközpontúság jellemzi a cégünket. Olyan munkakörnyezet megteremtésére törekszünk, ami amiben dolgozóink kiteljesedhetnek, megélhetik a kreativitásukat és szenvedélyüket. Egy olyan közösség létrehozása a cél, melyben szívesen dolgoznak és büszkék lehetnek az általuk létrehozott prémium termékekre és szolgáltatásokra.

INNOVATÍV

Küldetésünk: Formálni az autóipari belső dekoráció világának jövőjét.
Az innováció a cég vezérelve. Törekszünk a folyamatos fejlődésre és mindig az új technológiai megoldásokat keressük és ötvözzük az emberi kéz által alkotott művészettel. Rengeteg közös kísérletezés, tesztelés és tapasztalás formálja az innovatív gondolkodásunkat.

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

A MONO egy különleges hely, ahol a kifinomult technológia összefonódik a valódi szenvedéllyel.

A mérnöki pontossággal megalkotott műveinket a nálunk dolgozó emberek keltik életre.

Megtekintés

MONO a

FENNTARTHATÓSÁGÉRT

Kiemelt célunk, hogy vállalatként pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra, amelyben működünk és a környezetünkre, ahol élünk. Elkötelezetten dolgozunk, hogy megőrizzük részvényeseink belénk vetett bizalmát, ezért üzletpolitikánkban a fenntartható fejlesztésre fókuszálunk, gazdasági, szociális és környezeti értékeket teremtve a világban.

Alkossunk

EGYEDIT EGYÜTT

Büszkék vagyunk rá, hogy a világ vezető autógyártóival együttműködve teremthetünk értéket.

Kapcsolat

Köszönjük az érdeklődést a MONO iránt! Csapatunkat 1000 szakértő alkotja 14 országból, akik 3 kontinensen és 7 helyszínen érhetőek el jelenleg. Bármilyen felmerülő kérdés vagy visszajelzés esetén kérjük, keresd kollégáinkat, akik örömmel segítenek neked!

  MAGYARORSZÁG

  MONO Ipolyfabric Kft.
  Központi telephely

  SVÉDORSZÁG

  MONO Trading Sweden AB
  Értékesítés & Projektek
  Logisztika & Raktár

  NÉMETORSZÁG

  MONO Germany GmbH.
  Értékesítés & Projektek
  Fejlesztés

  KÍNA

  MONO Hirosawa China
  Értékesítés & Projektek
  Fejlesztés
  Gyártás
  Logisztika & Raktár

  BELGIUM

  MONO Belgium Corp. SA
  Értékesítés & Projektek
  Logisztika & Raktár

  DÉL KOREA

  MONO South Korea
  Értékesítés & Projektek
  Logisztika & Raktár

  MEXIKÓ

  MONO Hirosawa Mexico
  Értékesítés & Projektek
  Logisztika & Raktár